Skip to content

Idols

Idols is een talentenjachtprogramma op televisie van de Nederlandse commerciële zender RTL 4, dat in het najaar 2002 van start ging en werd uitgezonden tot in 2008. In 2016 maakt Idols een comeback op de zender RTL 5.

RTL Late Night

RTL Late Night is een Nederlands praatprogramma dat iedere werkdag tussen 22.30 en 23.40 uur wordt uitgezonden op de Nederlandse commerciële zender RTL 4 en wordt gepresenteerd door Humberto Tan.

The Passion

The Passion is een Nederlands muzikaal-Bijbels evenement dat sinds 2011 jaarlijks op Witte Donderdag wordt gehouden, telkens in een andere Nederlandse stad. Het evenement wordt ook rechtstreeks op televisie uitgezonden. 

De Slimste Mens

De Slimste Mens is een Nederlands televisieprogramma. Vanaf 2012 wordt deze quiz uitgezonden door de NCRV. De presentatie is in handen van Philip Freriks met Maarten van Rossem als jurylid

Ordeman producties
Baarnsche dijk 9, 3741 LN, Baarn

088-RUBENORDEMAN (088-782 366 799)

All You Need is Love

All You Need is Love is een liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink op liefdespad gaat, gebroken harten repareert, opereert als ware matchmaker en de liefde op grootse wijze eerd.

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin is de naam van een spelprogramma op de Nederlandse televisie dat sinds 22 augustus 2016 wordt uitgezonden bij SBS 6.

Gieren met Goor

In Gieren Met Goor ontvangt Gordon wekelijks twee gasten met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. “De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.”

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt gepresenteerd door Anniko van Santen en is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie,Politie en de AVROTROS

Scroll To Top